skullerud Sportsklubben

Skullerud Sportsklubb er en ro- og sykkelklubb som er tilknyttet Norges Roforbund og Norges Cykelforbund.
Klubben samarbeider tett med Skullerud Sport Senter.

Det er medlemmer på Skullerud Sport Senter som står bak klubben. Skullerud Sport Senter er hovedsponsor og tar på seg ansvaret for treningene og treningsfasilitetene. 

roklubben

Sportsklubben ble startet under navnet Skullerud Roklubb som en ren roklubb i 2008. I motsetning til alle andre roklubber, så driver roklubben nesten utelukkende med roing på romaskin.I 2009, arrangerte klubben, i samarbeid med Norges Roforbund og Skullerud Sport Senter, åpent norsk mesterskap i Innendørsroing her på Skullerud. Det ble en stor suksess med over 300 deltakere, og arrangørklubben ble den roklubben som tok flest NM medaljer.Klubbens medlemmer deltar hvert år både i nasjonale og internasjonale konkurranser på Concept2 romaskin. I februar hvert år reiser noen av klubbens medlemmer til Boston for å delta i VM på romaskin.
Roklubben har egen Facebookgruppe der ukens treningsprogram blir lagt ut oghvor det rapporteres tilbake hvordan treningen har godt(om ønsket).Eget medlemskap for online medlemmer. Trener du et annet sted,men ønsker å være endel av vårt romiljø,ta kontakt firmapost@skullerudsportsenter.no

ROKONKURRANSER2019

- 24. Februar VM i indoorRowing LongBeach, California. 2000 meter
- 11. Mai Halvmaraton 21097 meter påmelding til firmapost@skullerudsportsenter.no
Høstens program med 20 min, 30. min og 2000 meter blir lagt ut næremer

Sykkelklubben

Sykkelklubben ble startet i 2011 etter initiativ fra våre medlemmer. I flere år hadde da Skullerud Sport Senter arrangert sykkelturer i inn og utland. Tiden var sånn sett, moden for å utvikle sykkelsporten videre her på Skullerud Sport Senter. Klubben organiserer  treninger, treningsturer og har eget opplegg for utvalgte ritt.

Kontakt:
Jorunn Foss -  97 68 19 10 Kontaktperson, Skullerud Sportsklubb
Øystein Hansen (leder) 95 27 50 76
Espen Kristiansen - 97 65 25 58 (sykkelklubben)
BjørnOle Inglingstad - 41 62 40 17 (sykkelklubben)
Tore Foss - 90 86 75 98 Trener (roklubben)
Kent Pettersson - Trener (roklubben)
 firmapost@skullerudsportsenter.no