NYE ROEDE KURS STARTER MANDAG 26. AUG

Aug 2019

Roede nye vaner som varer

NYE KURS STARTER MANDAG 26.08 26.08 starter 2 nye kurs med kosthold og trening.

Kursene vil hjelpe deg med å oppnå et sunt kosthold, sterkere kropp, vektreduksjon og gode treningsvaner! Vårt mål er å etablere «Vaner som Varer»!

Det første kurset starter med 45 min trening i sal kl 18.00.

Dette er en time for alle nivå. Vi skal gjennomføre enkle, men effektive styrke øvelser for ben, core, bryst, armer og mage, i tillegg til intervalltrening for kondisjon.

Kosthold og samtale fra 18.50-19.25.

Det andre kurset starter med kosthold og samtale, sammen med kurs 1, kl. 18.50-19.25.

Deretter gjennomføres ca 20 minutter enkel styrke trening før vi begynner med sykkeltime kl. 19.45-20.45.

Du kan velge to forskjellige løp siden vi kan tilby kurs med både 8 og 16 kurskvelder.

Det er kursmøter hver mandag kveld.  

Ved å delta på Aktiv Roede kurs med styrke og spinning vil du starte din prosess med å oppnå en aktiv livsstil med kontroll på egen helse og vekt. Er du klar for en livsstilsendring? Eller trenger du noen til å veilede og «holde deg i øra» slik at du oppnår ditt mål? Jeg kan hjelpe deg!

Roede Aktiv kurs med kosthold og trening holdes av Elisabeth Idland, som også er instruktør på Skullerud Sport Senter.

Du kan melde deg på via nett: https://www.roede.com/kursleder/elisabeth.idland

På kurset jobber vi med kosthold, motivasjon og fysiskaktivitet for å få en varig positiv livsstilsendring. Målet med kurset er ikkebare det å gå ned i vekt, men at du også får mer kunnskap om egne vaner,etablere nye vaner og et sunt kosthold, og aktivitet for å oppnå optimal helse og energi.

En kurskveld varer nesten 2 timer, men da får du gjort alt på en kveld. Kurset vil også gi deg den drahjelpen du kan trenge for å komme deg i gang med regelmessig fysisk aktivitet. Du er del av en gruppe sommotiverer hverandre og som er en viktig del av din fremgang.  

Se link for mer informasjon om kursene,kontaktinformasjon og påmelding https://www.greteroede.no/kursleder/elisabeth.idland‍

Skullerud Sport Senter anbefaler kurset for deg som synes kosthold og mat er vanskelig, det er ofte bare små endringer som skal til for at en opplever en lettere og bedre hverdag!