NYE KURS STARTER MANDAG 20.05 kl 18.45

Apr 2019

Roede nye vaner som varer

20.05 starter nytt kurs med kosthold,styrke og trening. Kurset vil hjelpe deg med å oppnå et sunt kosthold,vektreduksjon og gode treningsvaner! Vårt mål er å etablere «Vaner som Varer»!

 

Kurset har 8 kursmøter, 4 før sommeren(20.05, 27.05,03.06,17.06) og 4 etter (12.08.19.08.26.08.02.09) Ved å delta på Aktiv Roede kurs med styrke og spinning vil du starte din prosess med å oppnå en aktiv livsstil med kontroll på egen helse og vekt. Er du klar for en livsstilsendring?Eller trenger du noen til å veilede og «holde deg i øra» slik at du oppnår ditt mål? Jeg kan hjelpe deg!

Roede Aktiv kurs med kosthold og trening holdes av Elisabeth Idland, som også er instruktør på Skullerud Sport Senter.

Du kan melde deg på via nett: https://www.greteroede.no/kursleder/elisabeth.idland

På kurset jobber vi med kosthold, motivasjon og fysiskaktivitet for å få en varig positiv livsstilsendring. Målet med kurset er ikkebare det å gå ned i vekt, men at du også får mer kunnskap om egne vaner,etablere nye vaner og et sunt kosthold, og aktivitet for å oppnå optimal helse og energi.

En kurskveld varer nesten 2 timer, men da får du gjort alt på en kveld. Kurset vil også gi deg den drahjelpen du kan trenge for å komme deg i gang med regelmessig fysisk aktivitet. Du er del av en gruppe som motiverer hverandre og som er en viktig del av din fremgang.  

Se link for mer informasjon om kursene, kontakt informasjon og påmelding.

 https://www.greteroede.no/kursleder/elisabeth.idland


Skullerud Sport Senter anbefaler kurset for deg som synes kosthold og mat er vanskelig, det er ofte bare små endringer som skal til for at en opplever en lettere og bedre hverdag!