Roede Kurs

Jul 2020

NED I VEKT MED NYE VANER

NYE KURS MED TRENING STARTER MANDAG 17.08

REDUSERT PRIS FOR SKULLERUD SPORTSSENTER SINE MEDLEMMER!

 

Roede Aktiv med spinning: mandager kl 19.15. Teorikurs kl 20.30-21.30

Roede Standard - kun kurs: mandager kl 20.30- 21.30

Du kan velge to kurspakker:

Kurspakke på 16 kursmøter eller kjøp av 4 kursmøter av gangen.

Priser:

Skullerud medlemmer(med trening): 16 kursmøter: 4950 kr eller 359 kr per gang. Uten medlemskap på Skullerud: 16 kursmøter: 5870 kr eller 419 kr per gang.

NB: Skullerud Sport Senter medlemmer: Kurset heter Roede standard kl 20.30. Hvis du vil ha med trening møter du opp på spinning time kl 19.15.

Link til påmelding: Trykk her

 

Ikke medlem?

Roede aktiv Spinning kl 19.15: . Påmelding

Roede Standard kl 20.30: Påmelding

 

Informasjon om kurset:

Kurset har fokus på vektreduksjon, kosthold og hvordan forbedre egen fysisk og mental helse. Vi jobber blant annet med hvordan du skal lage nye sunne vaner som varer på relevante områder som måltider,fysisk aktivitet og mental helse og velvære. Som kursdeltager får du tilgang til mye informasjon: egen app for registrering, ukentlig web videoer, bok og ukentlig hefter med MYE informasjon.

På kurset jobber vi med kosthold, motivasjon og fysisk aktivitet for å få en varig positiv livsstilsendring. Målet med kurset er ikke bare det å gå ned i vekt, men at du også får mer kunnskap om egne vaner, etablere nye vaner og et sunt kosthold, og aktivitet for å oppnå optimal helse og energi.

En kurskveldvarer nesten 2 timer, men da får du gjort alt på en kveld. Kurset vil også gi deg den dra hjelpen du kan trenge for å komme deg i gang med regelmessig fysisk aktivitet.Du er del av en gruppe som motiverer hverandre og som er en viktig del av din frem gang.  

Ved å delta på Roede kurs starter du din prosess med å oppnå en aktiv livsstil med kontroll på egen helse og vekt. Er du klar for en livsstilsendring? Og trenger du noen til å veilede og «holde deg i øra» slik at du oppnår ditt mål? Jeg kan hjelpe deg!

Kursleder Elisabeth Idland

Se link former informasjon om kursene, kontaktinformasjon og påmelding. Lurer du på noe?Send meg en epost på elisabeth.idland@roede.com eller ring meg på 93439722.