Nytt År og Nye Muligheter!

Jan 2018

Ønsker du å komme i gang med trening? Har du som mål å få kontroll på egen helse og vekt? Jeg kan hjelpe deg!

Mandag 15. januar starter nye Roede Aktiv kurs med kosthold, styrke og spinning på Skullerud Sport Senter. Kurset er både motiverende og effektivt og du vil være sammen med andre som har de samme målene som deg. Dette er gruppepress som funker:)

Kl 18.45: Kurs med kosthold, styrke og spinning

Kl 19.25: Kurs med styrke, spinning og kosthold. Uten styrke starter du kl. 19.45.

Roede Aktiv kurs med kosthold og trening holdes av Elisabeth Idland, som også er instruktør på Skullerud Sport Senter. Kursene varer 8 uker av gangen og du kan melde deg på via nett: https://www.greteroede.no/kursleder/elisabeth.idland

På kurset jobber vi med kosthold, motivasjon og fysisk aktivitet for å få en positiv livsstilsendring. Målet med kurset er ikke bare det å gå ned i vekt, men at du også får mer kunnskap om egne vaner, et sunt kosthold, og aktivitet for å oppnå optimal helse og energi.

En kurskveld varer nesten 2 timer men da får du gjort alt på en kveld. Kurset vil også gi deg den drahjelpen du kan trenge for å komme deg i gang med regelmessig fysisk aktivitet. Du er del av en gruppe som motiverer hverandre og som er en viktig del av din fremgang.   

Se link for mer informasjon om kursene, kontaktinformasjon og påmelding.

https://www.greteroede.no/kursleder/elisabeth.idland