Hva skjer i mars

Mar 2019

Let`s Move

Let´s Move For a Better world er verdens største kampanje i kampen mot overvekt og inaktivitet. Inaktivitet har en ødeleggende effekt, ikkebare for den personen det gjelder, men også for samfunnet generelt. Det er på tide å gjøre noe med dette økende problemet og vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe. Vil du hjelpe oss?

Meld deg på i dag! Din trening gir oss muligheten til å gjøre en forskjell for de som trenger det aller mest. Alle MOVEs du klarer å samle tar oss et steg nærmere å kunne donere treningsutstyr til en skole eller organisasjon som jobber for å aktivisere barn og unge.

I fjor vant Skullerud Sport Senter, vi samlet flest Moves i hele Norge og premien (gratis treningsutstyr fra Qicraft) gikk til Skullerud Aktivitetshus. Vi håper du blir med i år også og vi skal jobbe hardt for å vinne årets konkurranse.

Last ned appen vår: Skullerud Sport Senter, meld deg på konkurransen og bli med!

Følg oss på Facebook og bli oppdatert på hvordan vi ligger an! Har du ikke Facebook? trykk på Facebook symbolet øverst til venstre på nettsiden vår og hold deg oppdatert på Skullerud Sport Senter