Gjesteinstruktør 4. feb. Eva Katrine Thomsen

Jan 2018

Sted Skullerud Sport Senter  sal 1. Det vil bli servert drikke i pausen mellom timene for de som velger å være med på begge timer Soma Move kl. 12:10 – 12:55 Cardio Party 13:00 – 14:10

Meld deg på vinterens happening
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform - bli med på SOMA MOVE®! (45min)

Aspirasjon BALANCE - FUN

Cardio Party Energisk kondisjonstime på gulv med enkle trinn, inspirerende musikk og høy treningseffekt! (60min)

Aspirasjon SHAPE-FUN

Litt om Eva Katrine:

Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH. Hun har 10 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener og foreleser ved NIH Aktiv. Til daglig driver hun sitt eget foretak, der hun underviser gruppetimer og kurs, jobber som konsulent for ulike treningssentre og foreleser for studenter ved NIH Aktiv.