mywellness

WELLNESS NØKKELEN OG SKULLERUD SPORT SENTER APPEN

Vi tar utgangspunkt i dine mål og din bakgrunn og hjelper deg med å skreddersy et treningsopplegg som passer for deg. Ditt treningsprogram lagres i vårt datasystem og blir tilgjengelig for deg via en Wellness nøkkel som du bruker under treningen.
Wellness System kombinerer det beste innen trening og teknologi. Systemet leveres av TechnoGym, en av verdens største leverandører av treningsutstyr, og er din personlige elektroniske treningsdagbok.

Med Wellness System trener du på noen av markedets beste og mest avanserte styrke og kondisjonsapparater som kombinert med moderne informasjonsteknologi gir deg et meget godt hjelpemiddel til å nå dine mål. Ikke minst er det en fantastisk motivasjonsfaktor.
Wellness nøkkelen - din elektroniske treningsdagbok
Vi tar utgangspunkt i dine mål og din bakgrunn og hjelper deg med å skreddersy et treningsopplegg som passer for deg. Ditt treningsprogram lagres i vårt datasystem og blir tilgjengelig for deg via en Wellness nøkkel som du bruker under treningen. Wellness nøkkelen er en liten plastnøkkel som passer i alle kondisjonsapparatene og de fleste styrkeapparatene på vårt treningssenter. På denne nøkkelen bringer du med deg dagens treningsprogram. Etter hvert som du gjennomfører øvelsene på programmet lagres resultatene dine på nøkkelen.
Hvordan bruker du Wellness nøkkelen?
- Du må alltid sjekke inn før du begynner å trene. Når du kommer til senteret, setter du Wellness nøkkelen inn i en informasjonskiosk som heter Wellness Expert. Ditt treningsprogram blir da overført til nøkkelen og du får beskjed om hvilket apparat du skal starte med.

- Når du setter nøkkelen inn i et treningsapparat stilles alt inn automatisk i henhold til ditt treningsprogram. Dersom det er et styrkeapparat, forteller skjermen på treningsapparatet deg hvordan du skal stille inn apparatet og hvor mye vekter du skal legge på.

- Når du er ferdig med en øvelse, forteller skjermen på treningsapparatet deg hvilket treningsapparat som er det neste i ditt treningsprogram.- Dersom du ikke husker hvordan en øvelse skal utføres, kan du sette Wellness nøkkelen din inn i en Expert stasjon. Wellness System visualiserer og instruerer da øvelsen med en video.

- Etter at du har fullført treningsøkten din, setter du Wellness nøkkelen inn i Expert stasjonen og sjekker ut. Informasjon om treningsøkten som du har gjennomført blir da overført fra nøkkelen og lagret i vårt datasystem. Har du deltatt på en gruppetime, eller trent på apparater som ikke har Wellness nøkkel, kan du også registrere dette nå. Alle typer trening kan registreres og lagres i den elektroniske treningsdagboken din.


Du kan enkelt selv se hva du har oppnådd av resultater. Du kan se dine egne treningsresultater på Expert stasjonene på senteret eller på internett. Resultatene av treningen kan du også få tilsendt på e-post en gang i måneden.
Hvordan bruke mywellness app?