Les Mills

Trening på vår måte siden 1980
Les Mills Tone™
Dette  er en time for deg som ønsker å trene hele kroppen! Tren både styrke- og  kondisjon, med masse deilig musikk fra de siste 30 årene. Du får flere alternativer på øvelser, så her kan alle være med
Aspirasjoner: Move-Shape
BODYSTEP™
Her er stikkordene energi, kraft og glede! BODYSTEP er en herlig kondisjonstime med stepkasse. Med enkle og morsomme trinn til fengende musikk, er dette en time for alle som synes trening skal være gøy og gleder seg til innslag som party- og speedstep..
Aspirasjoner Fun - Shape
BODYPUMP™ 
Utholdende styrketrening, til forskjell fra tradisjonell styrketrening i apparater, bruker gjerne lettere vekter, men med flere repetisjoner. Til fengende musikk trener du alle kroppens store muskelgrupper ved bruk av vektstang og manualer, foruten egen kroppsvekt. BODYPUMP er en flott introduksjon til styrketrening for nybegynnere, eller som alternativ styrketrening for de som ønsker både større og mer utholdende muskulatur. Med andre ord, styrketrening for alle!
Aspirasjoner Shape - Power
BODYATTACK™
Et lite kinderegg av en gruppetreningstime! BODYATTACK er en time som kombinerer intervalltrening og aerobic, med styrke og stabiliseringsøvelser. Med energisk musikk og motiverende instruktører får du maksimalt ut av din trening sammen med andre!
Aspirasjoner Move - Sport
Mange av våre gruppetreningstimer er utviklet av Les Mills som er verdens ledende produsent av gruppetreningsprogrammer.
Disse har vært brukt verden rundt i flere år og har etter hvert høstet betydelig anerkjennelse.
Det legges stor vekt på at treningen skal være enkel å gjennomføre, effektiv og morsom.
Timene er kvalitetssikret av Les Mills slik at du er garantert å få en effektiv og trygg treningsøkt.
Alle instruktørene må sertifiseres av Les Mills, og de gjennomgår også jevnlig oppfriskingskurs.

Du kan derfor være sikker på at din instruktør er faglig oppdatert!