Kondisjonstrening

Trening på vår måte siden 1980
Kondisjonspark med Wellness System

I vår kondisjonspark finner du tredemøller, ergometersykler og ellipsemaskiner fra TechnoGym. TechnoGym er verdensledende innen utvikling og produksjon av treningsutstyr og regnes som en av verdens beste produsenter av kondisjonsapparater. Hos oss vil du til enhver tid finne det nyeste av kondisjonsapparater fra TechoGym. Våre kondisjonsapparater er utstyrt med Wellness System. Wellness System er din personlige elektroniske treningsdagbok og er svært enkelt å bruke. Vi tar utgangspunkt i dine mål og din bakgrunn og skreddersyr et treningsopplegg til deg. Ditt personlige treningsopplegg overføres så til en TGS nøkkel som du bruker under treningen. Når du setter inn nøkkelen i kondisjonsapparatet stiller det seg automatisk inn etter ditt program. Det er bare å sette inn nøkkelen, og du er i gang! Les mer om Wellness System.

Treningsapparatene i kondisjonsparken er utstyrt med stor skjerm slik at du kan se på TV og få lyden på dine egne øretelefoner når du trener. Treningsinformasjon og underholdning kombineres da på en enkel og logisk måte på skjermen.Treningsapparatene fungerer også som en iPod dokkingstasjon slik at du kan ta med deg din egen musikk til treningen.Noen av treningsapparatene er også koblet opp mot internett. Her kan du oppdatere Facebook statusen din, sende Twitter oppdateringer mens du trener eller ta en titt på de siste nyhetene fra nettavisene.

HER ER ET UTVALG AV VÅR KONDISJONSPARK:
Tredemøller - Wellness kondisjonspark
Treningsapparatet for deg som liker å gå eller løpe. Løping på tredemølle er kanskje den beste kondisjonstreningen som finnes. Løping er også den kondisjonsaktiviteten som forbrenner flest kalorier.
Vi har totalt 26 løpemøller og vi har egne gruppetreningstimer på SkillRun
SkillRun og SkillMill det nyeste av løpemøller
Vi har Skillmill møller og skillrun møller. Dette er det nyeste innenfor løpemøller
SKILLMILL er en ikke motorisk mølle som drives i gang av egen kraft. SKILLMILL beveger seg i samme tempo som deg i forhold til om du går, løper eller sprinter. Ved å stille inn på motstandskraften, kan også kan du velge ulike former for trening, for hele kroppen.
Skillrun er en helt nye løpsopplevelse. SKILLRUN er den første tredemøllen som noensinne er utviklet, med hensikt å møte de strengeste kravene til eliteutøvere, løpeentusiaster og alle andre som elsker høyintensitetstrening. Her kan du også løpe i nedoverbakke, du kan måle watt, steglengde, du kan sette på fallskjem og slede etc
HVORFOR IKKE BLI MED PÅ EN SKILLRUN TIME! SE VÅR TIMEPLAN
Concept2 Stakemaskiner
SkiErg er et kondisjonsapparat der du bruker alle de store muskelgruppene i kroppen. I tillegg til en effektiv kondisjonsøkt, hjelper også stakemaskinen deg til å bygge opp styrke i kroppens kjernemuskulatur og i armer og skuldre. Vi har 3 SkiErg stakemaskiner fra Concept2 i vår kondisjonspark. Les mer
Ellipsemaskiner - Wellness kondisjonspark
Et skånsomt treningsapparat der kroppen ikke utsettes for noen form for støt under trening. Sliter du med smerter i knær, hofter eller andre ledd når du trener kan en ellipsemaskin være tingen for deg. Treningen er også veldig effektiv ettersom maskinen belaster både under- og overkroppen samtidig.
Ergometersykler - Wellness kondisjonspark
Treningsapparatet for deg som liker å gå eller løpe. Løping på tredemølle er kanskje den beste kondisjonstreningen som finnes. Løping er også den kondisjonsaktiviteten som forbrenner flest kalorier.
Concept2 Romaskiner
Concept 2 Indoor Rower er anerkjent som verdens beste romaskin, og er av mange også holdt for å være verdens beste og mest effektive treningsapparat. Les mer